Acest site folosește cookies pentru statisticile privind navigarea. Continuând navigarea pe acest site, consimțiți la politica noastră privind utilizarea lor. Mai multe despre politica noastră de securitate, în pagina politica privind cookies.
Meniu
 

Autorizație DSP

Actul normativ care reglementează activitatea de autorizare sanitară este Ordinul nr. 1030 din 2009 privind aprobarea procedurilor de reglementare sanitară pentru proiectele de amplasare, amenajare, construire și pentru  funcționarea obiectivelor ce desfășoara activităti cu risc pentru starea de sănătate a populației.

Autorizaţia se emite de către Direcția Sanitară în a cărei rază teritorială se află sediul social şi/sau sediile secundare unde comerciantul deţine obiective în care se desfăşoară activităţi supuse autorizării sanitare.

Direcția de sănătate publică, prin personalul său de specialitate, verifică condiţiile igienico-sanitare de funcţionare a obiectivelor şi pentru activităţile solicitate, în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare.